Wij verlaten Zuid Afrika - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Diënne en Coen Demmer - WaarBenJij.nu Wij verlaten Zuid Afrika - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Diënne en Coen Demmer - WaarBenJij.nu

Wij verlaten Zuid Afrika

Door: Diënne en Coen

Blijf op de hoogte en volg Diënne en Coen Demmer

30 Januari 2007 | Zuid-Afrika, Pretoria

email diënne: ddverkade@hotmail.com
email coen :bikedemmer@hotmail.com
foto's :www.wereldfietser.mijnalbums.nl

Hallo allemaal!

Hoe gaat het bij jullie? We hebben gehoord dat het eindelijk vriest en dat er een dikke storm is langsgekomen.
Bij ons is het nog steeds 35 graden met af en toe een bui.
Met kerst zijn Diënne’s ouders en zus langsgekomen en gisteren zijn vrienden Irma en Walter met de kinderen weer naar Nederland gevlogen. Na 4 weken vakantie en 5 weken niet fietsen, staan we te popelen om weer verder te gaan. Omdat we al 5 maanden in Zuid Afrika zijn, hebben we ook weer veel zin om nieuwe landen te ontdekken en naar het noorden te fietsen.

De afgelopen maanden hebben ons veel goed gedaan en we hebben heel veel van Zuid Afrika gezien en meegemaakt. Een beetje verward en moe kwamen we het land binnen, nu zijn we weer sterk en gaan graag weer de binnenlanden van Afrika in.

Ons plan is om vanaf Johannesburg naar het noorden te fietsen, dezelfde weg die we al eerder hebben gefietst, en dan via Ellisras naar Botswana, Zambia (Victoria Falls), Tanzania (wildparken, Zanzibar en Kilimanjaro) en Kenia. We hopen in april in Kenia te zijn.

Verder hebben wij weinig nieuws. Over een paar weken hopen we weer een mooi verslag te kunnen mailen.

Groeten, Coen en Diënne

• 09 Februari 2007 - 11:43

Leny Ellermeijer:

Weer voldoende aangesterkt om verder te gaan begrijp ik. Ik wens jullie erg veel plezier hiermee en ik blijf jullie verdere tocht met belangstelling volgen. Groetjes Leny.

Diënne en Coen Demmer

Na onze 3 jarige fietsreis van NL naar China via Zuid Afrika, is het nu tijd voor een camperrondreis in Australië met onze 3 kinderen. In maart vliegen we via Singapore naar Sydney. In oktober vliegen we terug naar Nederland.