Foto´s dag 57 - 69 - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Diënne en Coen Demmer - WaarBenJij.nu Foto´s dag 57 - 69 - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Diënne en Coen Demmer - WaarBenJij.nu

Foto´s dag 57 - 69

Door: Dienne

Blijf op de hoogte en volg Diënne en Coen Demmer

20 Januari 2006 | Spanje, Madrid

Hallo mensen,

We zijn weer bij geweldig gastvrije mensen beland waar we zelfs de mogelijkheid hebben om de foto´s op het net te zetten.

Veel kijkplezier!

Groetjes Diënne en Coen

• 20 Januari 2006 - 22:58

Leonie, Tom En Jort:

Ha Coen en Dienne,
    Wat heerlijk om jullie verhalen te lezen! Straks dus door de woestijn! Dat wordt nog wat!
    Ik (Leonie) geniet nu van mijn zwangerschapsverlof en Tom is druk met de carnaval! Jammer dat we nog geen kennis hebben kunnen maken met Diënne! Komt ooit nog wel hoop ik!
    Groeten,
    Leonie

• 21 Januari 2006 - 17:24

Paula En Cees:

Hey Kanjers,
    Zijn jullie al overgestoken en zitten jullie al in de zandbak. Wij vinden het een feest jullie ontmoet te hebben en zijn echt blij jullie een beetje te hebben kunnen helpen met de budget bewaking.
    Hele grote klasse, jullie goals.
    Kom gezond terug en blijf lief voor elkaar, dan is dat tenminste gelukt.
    Sterkte en veel liefs Paula en Cees Ribbe
    Estepona Spanje.

• 24 Januari 2006 - 19:25

Judith:

Hoi Dienne en Coen,
    Zeer leuk om op deze manier jullie te volgen. Leef soms erg met jullie mee (zeker bij het zien van sommige fotos) Gelukkig dat nu het betere weer aangebroken is en dat het ook zo blijven mag. Bij ons wordt het nu winters en dus echt geen fiets-weer.
    Geniet ervan en zie jullie volgende verhalen en foto's met plezier weer tegemoet.
    Dikke kus Judith en Ries
    Mees en Maud

• 28 Januari 2006 - 18:44

Joop En Carla:

He dienne en coen, we genieten van jullie avonturen! veel geluk in afrika!
    joop en carla

• 31 Januari 2006 - 13:21

Johan,Ellis,Guus,Hugo:

Ha Coen en Dienne,
    Super dat jullie het zo naar jullie zin hebben.
    Het is hier allemaal prima.
    De kaarten voor de gals zijn binnen en de caraval kan gaan beginnen. Coen we gaan je missen bij morshuis dit jaar, maar we drinken jou bier er wel bij op, geen probleem.
    groetjes van ons en heel veel plezier verder.
    Johan Ellis en de kids

• 10 Maart 2006 - 15:05

Dayron:

Hoi meid hoe is het daar? Zo te lezen heb je het naar je zin. Fijn hoor. Geniet van het weer want hier heeft het nog gesneeuwd. Op de praktijk is het super druk! Wachtijd van zeker 5 mnd. Maar tot nu toe redden we het wel. Je hebt het grote nieuws nog niet gehoord he. IK BEN IN VERWACHTING!! 4 maanden. Dus het wordt nog drukker in de praktijk. We moeten er nu zeker een mondhygieniste bij. Dus als je interesse hebt je kan zo beginnen. Nee hoor grapje. Geniet van je reis. Ik ga in juli met zwangerschapsverlof. En dan ben ik lekker 4maanden vrij. Hebben juli al baby plannen. Zou leuk zijn een kinderzitje achterop. Met mij gaat het goed en ik blijf je volgen!! Liefs Dayron